Race Around Denmark

Udfordringerne er mange og forskellige, derfor jeg elsker det jeg laver!

Jeg har det sidste halve år haft udfordringen og fornøjelse, at hjælpe Christoffer Petersen med hans store mål, Race Around Denmark som blev kørt her i maj måned.

Christoffer havde flere udfordringer med en overbelastning frem mod løbet, men formåede alligevel, med accept og tålmodighed at blive klar og endda gennemføre på en flot 3. plads!

Christoffer har været så sød, at lave en lille løbsberetning og fortælling og træningen op til løbet:

Løbet startede onsdag D.29-5 kl 17 i Horsens ved Casa arena og herefter gik det ellers derud ad med friske ben og medvind.
Sådan forløb de første 12 timer og så begyndte udfordringerne at rulle ind, kl.4 torsdag morgen begyndte det at regne og blæse, jeg var på det tidspunkt i nærheden af Hanstholm og den Jydske vestkyst (som skulle vise sig fra sin mest barske side).
Regnen fortsatte de næste 12 timers og vinden kom fra sydvest så hele torsdagen foregik i stiv modvind med vindhastigheder på 8-14m/s
Efter de første 200km begyndte jeg at få problemer med det ene knæ som gav smerter på ydersiden, det skulle vise sig at blive den helt store udfordring resten af vejen mod mål.
Smerterne blev værre og værre og jeg måtte holde den kørende med masser af smertestillende, det gjorde så at farten faldt helt ned og jeg begyndte at kæmpe mod tidsgrænsen på 96 timer.
Undervejs havde omkring halvdelen af deltagerne trukket en dnf så lige pludselig lå jeg nummer 2 med karl haller foran mig (som har deltaget i RAAM 2 gange) jeg fik dog flere kriser med stærke smerter i knæet og det kostede mig dyrt de sidste 2 dage.
Jeg endte dog med at slæbe mig i mål søndag eftermiddag på en 3.plads i tiden 94:30:31 kun 1,5 time før tidsgrænsen.
 
Min træning det sidste ½ år op til løbet har været tilrettelagt af Peak Power som har lagt træningspas op til mig for en måned ad gangen, det har været et virkelig godt forløb som de sidste måneder er tilpasset til at køre lange cykelløb som dette.
Det er undervejs blevet rettet til så det har været muligt at ligge op til 20 timers træningsuge ind i en travl hverdag med både familie og arbejde. Der er stor fleksibilitet i planlægningen og jeg har jævnligt været i kontakt med Michael som har ændret undervejs.
 
 
Christoffer

 

Skriv et svar