Træningsvejledning

Med PeakPower Coaching får du en professionel træningsvejledning baseret på anerkendte og effektive træningsprincipper.


Filosofien bag træningen er ”kvalitet bedre end kvantitet” og fokuserer på, at udnytte tiden til rådighed optimalt.


COACHING hos PeakPower henvender sig til den seriøse atlet som søger struktur i sin træning og ønsker at træne efter effektive træningsmetoder. Programmet tilpasses og opdateres løbende via en Premium konto hos Trainingpeaks (normalpris 20 US Dollars pr. måned) som kan tilgås via computer eller app til telefonen. Kontoen er inkluderet i prisen. Kommunikationen mellem træner og atlet foregår via telefon, Skype, mail eller Trainingpeaks og er ubegrænset indenfor rimelighedens grænser. Responstid mellem 12-24 timer. 

Træningsvejledning hos PeakPower passer til dig der træner med et specifikt formål. Det kan være et løb, event eller der er specifikke mål du går efter rent fysisk. Træningen tilpasses og fokuseres hen mod dine sæsonmål, så du topper på rette tidspunkt. 
Udover den daglige sparing og vejledning følger en fysiologisk test med hver 3. måned (normalpris 1000 kr.), så udvikling kan følges på tætteste hold. I testen måles ydeevne på flere niveauer og der måles både via laktat i blodet og iltoptagelse. 

MICHAEL SMITH LARSEN står for vejledningen og bruger sin viden og erfaring via sine mange år som professionel cykelrytter på landevej og bane samt hans nuværende status som PRO triatlet. Michael er også ejer af PeakPower og når du skal have lavet test og eventuelt udført bikefit vil alt foregå i tæt samarbejde med Michael.


FORDELE ved, at være atlet hos PeakPower:

  • 20% rabat på BIKEFIT
  • 20% rabat på yderligere fysiologiske Performance test 
  • 20% rabat på kostvejledning
  • Deltagelse i eventuelle event arrangeret af PeakPower
  • Premium konto hos Trainingpeaks (værdi 20 US Dollarsnpr. måned)

PRIS 1200 kr. pr. måned

*Minimum 3. måneders bindingsperiode og derved 3 måneders opsigelse.